Η Nokian Tyres είναι η βορειότερη εταιρεία κατασκευής ελαστικών στον κόσμο και εργάζεται ακατάπαυστα για ασφαλέστερες , ανετότερες και φιλικότερες προς το περιβάλλον μεταφορές όλο το χρόνο . Οι ρίζες της Nokian Tyres Βρίσκονται πίσω στο 1898, όταν ιδρύθηκε η Suomen Gummitehdas Osakeyhtio. Το εργοστάσιο μας στη Νόκια της Φιλανδίας βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Nokianvirta από το 1904.

Τα ελαστικά υψηλών  επιδόσεων Nokian Line, σχεδιασμένα ειδικά για αυτοκίνητα μεγάλης ισχύος , αντιμετωπίζουν αριστοτεχνικά τις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες του δρόμου το καλοκαίρι. Προσαρμοσμένα στους ευρωπαικούς δρόμους , τα Nokian Line παρέχουν την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και την ακριβέστερη αίσθηση οδήγησης, ειδικά σε βρεγμένους δρόμους. Οι νέες καινοτομίες, οι εγκοπές που διασχίζουν τις συστάδες του πέλματος και οι αυξανόμενες αυλακώσεις, επιτρέπουν στα Nokian Line να κατευθύνουν με ακρίβεια ακόμη και σε δρόμους που γλιστρούν από τη βροχή. Τα δομικά χαρακτηριστικά και η σύνθεση του πέλματος των Nokian Line που βασίζονται στη λογική έχουν προσαρμοστεί, ώστε να συνεργάζονται και να ανταποκρίνονται στις διάφορες προκλήσεις των κατηγοριών ταχύτητας T,H,V και W.
  • Ακριβή και ευσταθή στις ταχέως μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες
  • Μοναδική πρόσφυση και ασφάλεια σε βρεγμένους δρόμους
  • Άνεση και οικονομία 

Τα νέα καλοκαιρινά ελαστικά Nokian iLine κυλούν ευχάριστα και με ασφάλεια σε οποιεσδήποτε καλοκαιρινές συνθήκες . Προσφέρουν αξεπέραστη αποδοτικότητα καυσίμων , που ισοδυναμεί με οικολογικότερη οδήγηση με τα μικρά και μεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα. Η κορυφαία αίσθηση οδήγησης παραμένει σταθερή και αξιόπιστη, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες . Οι μοναδικές αυλακώσεις Venturi προλαμβάνουν αποτελεσματικά την υδρολίσθηση, ενώ το έλαιο πεύκου σε συνδυασμό με τη σύνθεση καουτσούκ μεγιστοποιεί την αντοχή των ελαστικών.

 
  • Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς
  • Ευσταθή και ευχάριστα αθόρυβα
  • Χαμηλή αντίσταση κύλισης που εξοικονομεί καύσιμα και προστατεύει το περιβάλλον 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail