Η Metzeler είναι μια Γερμανική εταιρεία κατασκευής ελαστικών μοτοσικλέτας που στοχεύει στην ποιότητα και τις επιδόσεις . Η αποστολή μας είναι να αναπτύσουμε συνεχώς τα προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας για να καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των μοτοσυκλετιστών.
Στη Metzeler οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι οι ίδιοι ενθουσιώδεις αναβάτες μοτοσικλετών . Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες , τις προσδοκίες και το αίτημα των αναβατών .
Οι πελάτες μας είναι απαιτητικοί και επιλέγουν ελαστικά για το δίκυκλό τους τα οποία τους δίνουν την καλύτερη απόδοση  χωρίς να θυσιάζεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία.
 
Το όραμα 
 

Κρατάμε αυτό κατά νου όταν εργαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τις ανάγκες του πραγματικού μοτοσικλετιστή .Η Metzeler κατασκευάζει ελαστικά μοτοσικλέτας από το 1892 και η ιστορία μας πηγαίνει χέρι-χέρι με την ιστορία της μοτοσικλέτας .
Από τη χρήση των νέων υλικών και την ανάπτυξη καινοτόμων σχεδίων πέλματος , με την εισαγωγή προηγμένων καουτσούκ , η Γερμανική μάρκα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνικής ανάπτυξης.