ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

ΒILSTEIN Αμορτισέρ

Τα αμορτισέρ BILSTEIN αποτελούν σημείο αναφοράς σε τεχνολογία και ποιότητα.Προσφέρουν βελτιστοποιημένη ανάρτηση για όλα σχεδόν τα μοντέλα αυτοκινήτων και καλύπτουν απαιτήσεις κορυφαίων οδηγών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό,σχεδιάζοντας ρυθμιζόμενες αναρτήσεις καθ`ύψος, τεχνολογία upside-Down και παράλληλη ρύθμιση δύναμης απόσβεσης.
Οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες εμπιστεύονται τα αμορτισέρ BILSTEIN για πρώτη τοποθέτηση, όπως BMW, MERCEDES-BENZ, PORSCHE, AUDI, FERRARI, LOTUS, JAGUAR..κα.
Ακόμη ,προσφέρει αναρτήσεις χαμηλώματος για τους πιο απαιτητικούς οδηγούς σε μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων, άνετη ,κανονική και sport, που ολοκληρώνονται με δοκιμές στο ιδιόκτητο κέντρο δοκιμών, στην πίστα Papenburg, ελέγχοντας την ισορροπημένη οδική συμπεριφορά σε διάφορα οχήματα.Έτσι είναι διασφαλισμένο το θρυλικό αίσθημα οδήγησης με αναρτήσεις BILSTEIN.!!

KYB Αμορτισέρ

Για σχεδόν έναν αιώνα η Kayaba (KYB) έχει ειδικευτεί σε υδραυλικά συστήματα, με τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροναυπηγική, τις σιδηροδρομικές και τις θαλάσσιες βιομηχανίες.

Η KYB είναι η κορυφαία εταιρεία της Ιαπωνίας στα υδραυλικά. Από τα 15 εργοστάσια της στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η KYB έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα περισσότερα από 75 εκατομμύρια αμορτισέρ. Η KYB έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο αμορτισέρ στον κόσμο (στο Γκιφού της Ιαπωνίας), με χωρητικότητα πάνω από 50 εκατομμύρια τεμάχια. Είναι σε μεγάλο βαθμό αυτοματοποιημένη και μπορεί να αλλάξει από την παραγωγή ενός στύλου σε έναν άλλο σε 15 δευτερόλεπτα.

Η KYB παρέχει ανώτερης ποιότητας προϊόντα σε όλους τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο, σε διάφορους κλάδους. Αυτό αναγνωρίζεται από το σλόγκαν της εταιρείας, “Η ακρίβειά μας, το Πλεονέκτημά σας”. Η KYB ποτέ δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα των προϊόντων της. Όλα τα εργοστάσια της KYB έχουν πιστοποιηθεί με ISO9001, ISO14001 και QS9000.

MONROE Αμορτισέρ

Τα αμορτισέρ της Monroe παράχθηκαν για πρώτη φορά το 1982. Από το 1977, η μάρκα ανήκει σε μια Αμερικάνικη εταιρεία, την Tenneco, η οποία έχει ειδίκευση στην κατασκευή και πώληση τμημάτων ανάρτησης αυτοκινήτου. Το 2016, η μάρκα γιόρτασε την 100η επέτειο λειτουργίας της.

 1. Κάποια είδη προϊόντων τα οποία παράγει η εταιρεία, υπάγονται στη μέση κατηγορία τιμών, ενώ κάποια άλλα, στην πολυτελή κατηγορία.
 2. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας εδρεύουν σε πέντε ηπείρους.
 3. Στους καταλόγους, περιλαμβάνονται οι παρακάτω σειρές αμορτισέρ:
  • Original. Είναι φτηνά και χαρακτηρίζονται κατάλληλα για τα πιο πολλά αυτοκίνητα.
  • Reflex. Διαθέτουν υψηλής ευαισθησίας βαλβίδες εμβόλων, τεχνολογίας Twin Disc, οι οποίες ανταποκρίνονται ακόμα και στις ελάχιστες κλίσεις του αμαξώματος. Επιδρούν θετικά στο κράτημα του αυτοκινήτου στο δρόμο, μειώνοντας την πλαγιολίσθηση στους ελιγμούς.
  • Αμορτισέρ Oespectrum της Monroe. Είναι εφοδιασμένα με βαλβίδα ελέγχου κρούσης υψηλής ταχύτητας και διακρίνονται για την ομαλότητα της κίνησης της ράβδου και τα μηδαμινά επίπεδα θορύβου.
  • Van Magnum. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για ελαφριά επαγγελματικά οχήματα. Διαθέτουν μεγάλης διαμέτρου ράβδο, ανθεκτική στη φθορά. Έχουν αποτελεσματικότητα, ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο στο μέγιστο βαθμό.
  • Adventure. Απευθύνονται σε τετρακίνητα οχήματα. Λειτουργούν άψογα στις αντίξοες συνθήκες και δεν απαιτούν πρεσάρισμα πριν την τοποθέτηση.
  • Intelligent Suspension. Λόγω της χρήσης του συστήματος DRiV της μάρκας, η διατήρηση της σταθερότητας του αμαξώματος του αυτοκινήτου γίνεται εφικτή, ακόμα και στην περίπτωση φρεναρίσματος εκτάκτου ανάγκης.
  • RoadMatic. Κατασκευάζονται για αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 12 ετών και διαθέτουν χαμηλή τιμή.
 4. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε αμορτισέρ της Monroe για αυτοκίνητα με τρέιλερ, ηλεκτρονικά. Οι συγκεκριμένες σειρές έχουν την ονομασία Ride Leveler και Level Light. Επίσης, η σειρά Load Leveler κατασκευάζεται ειδικά για βαρέα οχήματα.
 5. Τα τμήματα αυτά παράγονται από υλικά με ανθεκτικότητα στη φθορά και διαθέτουν μεγάλο κύκλο ζωής.
 6. Η εταιρεία κάνει χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως η συνεχώς μεταβαλλόμενη ημι-ενεργή ανάρτηση (CVSA) και η ευαίσθητη στην επιτάχυνση ανάρτηση (ASD). Έτσι, τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορούν και ανταποκρίνονται άμεσα στα μεταβαλλόμενης ποιότητας οδοστρώματα και διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλείας.
 7. Περισσότερα από το μισά προϊόντα που παράγει η εταιρία, χρησιμοποιούνται στις γραμμές συναρμολόγησης κατασκευαστών αυτοκινήτων, όπως οι BMW, Volkswagen, Toyota, Nissan, Ford κ.α. Τα εργοστάσια της εταιρείας διαθέτουν πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 9000.