ΖΑΝΤΕΣ

Ζάντες αλουμινίου Platin

Η εταιρεία Platin υπάρχει στην αγορά από το 1986 και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 30 διαφορετικά σχέδια ζαντών αλουμινίου. Οι πλήρεις τροχοί Platin συνδυάζουν ελκυστική σχεδίαση και πρωτοποριακή τεχνολογία κατασκευής ελαστικών. Οι τροχοί Platin ξεχωρίζουν χάρη στο καινοτόμο ντιζάιν και την υψηλή ποιότητά τους. Παράγονται στα εργοστάσια φημισμένων και πιστοποιημένων με TÜV κατασκευαστών. Οι τροχοί Platin βελτιώνουν σημαντικά την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας με το καλαίσθητο ντιζάιν τους, το οποίο έχει μελετηθεί για να είναι σε πλήρη αρμονία με το αυτοκίνητό σας. Οι τροχοί Platin χαρακτηρίζονται επίσης από πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα: χάρη στο χαμηλό βάρος και τη σιωπηλή κύλισή τους, προσφέρουν άνεση και συνεργάζονται τέλεια με στοιχεία του αμαξώματος, όπως οι αναρτήσεις και τα αμορτισέρ. Σε αντίθεση με τις ζάντες από ατσάλι, οι ζάντες αλουμινίου Platin δεν κινδυνεύουν από τη σκουριά και είναι πιο ανθεκτικές. Η προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες ενισχύεται από τα ειδικά επιχρίσματα και τις πολλαπλές στρώσεις βαφής: ένα ειδικό ατού για τις ζάντες αλουμινίου για χειμερινή χρήση.

Ζάντες αλουμινίου BBS

Η BBS είναι εταιρεία κατασκευής αγωνιστικών ζαντών με παρουσία στην αγορά για περισσότερα από 35 χρόνια. Η εταιρεία εδρεύει στο Schiltach από το 1970. Η BBS έγινε διάσημη χάρη στον εξοπλισμό πολλών αυτοκινήτων που έχουν κερδίσει σημαντικούς αγώνες. Η BBS είναι μία πολύ ισχυρή εταιρεία κατασκευής, την οποία εμπιστεύονται πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η ποιότητα και οι επιδόσεις των ζαντών της από ελαφρά κράματα που σχεδιάζονται για τα μηχανοκίνητα αθλήματα είναι πλέον αναγνωρισμένες από όλους. Η BBS ανακηρύχθηκε η κορυφαία εταιρεία για το 2009 από εξειδικευμένα γερμανικά περιοδικά.

Ζάντες αλουμινίου Rial

Η Rial ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 30 χρόνια. Η Rial είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τροχών αυτοκινήτων. Η εταιρεία έχει χτίσει διεθνή φήμη για τη δουλειά της και τη συμμετοχή της στη Φόρμουλα 1. Η Rial εστιάζει όλες τις προσπάθειές της στη βελτίωση της ποιότητας των ζαντών της. Σε όλες τις ζάντες πραγματοποιείται υπολογισμός φορτίου, καθώς και μία δοκιμή για να διαπιστωθεί η μέγιστη αντοχή και το ιδανικό βάρος.

Ζάντες αλουμινίου Momo

Η Momo είναι μία ιταλική εταιρεία γνωστή για την τεχνογνωσία της στον κλάδο της κατασκευής ζαντών. Οι ζάντες της έχουν σχεδιαστεί με δύο πολύ διαφορετικούς προσανατολισμούς. Αφενός μεν τη σχεδίαση τροχών για αγώνες, αφετέρου δε την κατασκευή πιο συνηθισμένων ζαντών για καθημερινή χρήση, αλλά με σπορ ντιζάιν. Η Momo πήρε το όνομά της από την πόλη της Monza, όπου εδρεύει η επιχείρηση. Η επιτυχία ήλθε από τη δημιουργία κιόλας της εταιρείας. Σήμερα, οι ζάντες Momo είναι συνώνυμες με 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αγώνων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία είναι όλα πρώτης ποιότητας. Η εταιρεία δεν απευθύνεται μόνο στους ενθουσιώδεις οδηγούς αγώνων, αλλά και στους οδηγούς που αποδίδουν μεγάλη σημασία στην οδηγική απόλαυση.

Ζάντες αλουμινίου ATS

Η ATS παράγει ζάντες για όλους τους τύπους επιβατικών οχημάτων. Για σχεδόν 40 χρόνια, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των ζαντών από κράματα. Διακρίνεται χάρη στην κομψότητα των προϊόντων της και στις σύγχρονες και ορθολογικές μεθόδους και τεχνικές παραγωγής. Η ATS αναπτύσσει ζάντες για αγώνες και εξόπλισε τα αυτοκίνητα που κέρδισαν το WTCC το 2010 (Chevrolet). Η ATS παρέχει επίσης ζάντες για τις φόρμουλες 3. Οι ζάντες ATS χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλό βάρος και υψηλή αντίσταση. Η ATS συνεργάζεται με φημισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η AMG, η Aston Martin, η Audi, η Bentley, η BMW, η Jaguar, η Mercedes-Benz, η Volvo, η Porsche και η Volkswagen.