Τρόποι Πληρωμής

 

Εφόσον εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης του. Παρακάτω θα βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή της παραγγελίας σας.

1). Πληρωμή με Αντκαταβολή
Καθώς προχωρήσετε στο ταμείο μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή με αντικαταβολή. Δηλαδή θα πληρώσετε τη συνολική αξία των προϊόντων που θα παραγγείλετε στην ταχυμεταφορική εταιρία (courier) που θα σας παραδώσει το δέμα σας. Κόστος αντικαταβολής: 2.5€ ανά τεμάχιο.

2). Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης
Καθώς προχωρήσετε στο ταμείο μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε την απευθείας μεταφορά ή το έμβασμα σας παρακαλούμε να μας αποστείλτε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email info@elastika-kokkalis.gr ώστε να προχωρήσουμε την παραγγελία σας. Παρακάτω θα δείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας:

ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

α) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
IBAN:

β) EUROBANK:
IBAN:

3). Πληρωμή με Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  www.elastikapachilas.gr μπορείτε να αγοράσετε με τη χρήση πιστωτική ή χρεωστικής κάρτας. Είστε είστε κάτοχος Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express. Καθώς πατήσετε ολοκλήρωση παραγγελίας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.elastika-kokkalis.gr διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL κρυπτογράφησης δεδομένων.